资源预览内容
第1页 / 共7页
第2页 / 共7页
第3页 / 共7页
第4页 / 共7页
第5页 / 共7页
第6页 / 共7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述
Unit 2 The Olympic Games.阅读理解(2017阆中中学质量检测)RockwatchThe Best Club on EarthIf you are young and interested in geology(地质学), then Rockwatch is the club for you. When you apply for membership, youll receive a Rockwatch Rox file each. It has the information and top tips you will need to start enjoying geology. Its designed to serve as your own field notebook as well.In it you will find yourmembership cardfullcolour minimapthumbsup guidefact cardsRockwatch MagazineOur lively magazine is mailed to members three times a year. They can read reports and news from around the world, and articles on everything from diamonds to dinosaurs, earthquakes to erosion(侵蚀)Rockwatch EventsWith each magazine you will receive a Rockwatch events calendar. Rocky activities suitable for families are listed and include road shows and guided walks.The Rockwatch Rock ArtistAre you an artist, or a photographer? This is your chance to turn Rockwatch Rock Artist of a year and win amazing prizes in our annual competition.Special OfferRockwatch members can have specially discounted Wildlife Watch membership. Wildlife Watch is the biggest environmental action club for young people, with 100 groups across the country. You can join both clubs together by filling in the boxes in the membership form.1Rockwatch Magazine mailed to its members tells about things related to _.AgeologyBagricultureCpolitics Deconomics2What activities are specially arranged for Rockwatch members interested in photography?AGuided walks.BRocky activities.CAcademic workshops.DYearly competitions.3When applying for Wildlife Watch membership, a Rockwatch member can enjoy _.Aa special discount Bfree membershipCa Rock Artist prize Dguided road shows4You may join both Rockwatch and Wildlife Watch clubs by _.Acalling the two clubs Bproviding referencesCapplying separately Dfilling in one form答案与解析本文是一篇应用文,介绍了Rockwatch俱乐部及其活动的相关信息。1A细节理解题。根据第一段中的“If you are young and interested in geology, then Rockwatch is the club for you. ”及Rockwatch Magazine部分中的“They can read reports and news from around the world, and articles on everything from diamonds to dinosaurs, earthquakes to erosion”可知,Rockwatch Magazine 是关于地质方面的杂志,故A项正确。2D细节理解题。根据The Rockwatch Rock Artist部分中的“This is your chance to turn Rockwatch Rock Artist of a year and win amazing prizes in our annual competition.”可知,对摄影感兴趣的Rockwatch会员可以参加一年一度的摄影大赛,故D项正确。3A细节理解题。根据Special Offer部分中的“Rockwatch members can have specially discounted Wildlife Watch membership.”可知,Rockwatch会员在申请Wildlife Watch会员时会有一个特别的折扣,故A项正确。4D细节理解题。根据Special Offer部分中的“You can join both clubs together by filling in the boxes in the membership form.”可知,同时参加Rockwatch和 Wildlife Watch俱乐部只需填一张申请表,故D项正确。.完形填空Last year, my friend and I went to a nearby town to attend a wedding. After thereception(招待会), we were _1_ for a bus to go back home. It was nine oclock at night, and although many buses _2_ , none stopped.We waited for one hour and were getting_3_. We couldnt stay there for all the _4_ because it was a weekday, and we both needed to _5_ the next day. It was almost 10 pm. when a family who had _6_ the same wedding passed by in their car. Probably _7_ that we were waiting for some _8_ of transport, they stopped and gave us a lift.I was _9_ by their kindness, and I expressed my feeling of being _10_ to them.When we reached our town, the family _11_ us at the nearest place where we could catch a shared taxi to get back to the place where we had _12_ our bike. On the _13_, a man stopped the taxi. The _14_ saw his clothes and asked him whether he had money to pay the_15_.The man _16_ his head and said, “No.” When hearing this, the driver _17_ to take him. I remembered my own experience a few minutes earlier, and I told the driver to _18_ him to sit with us and I would pay his fare.What a(n) _19_ chance to pass on the familys act of kindness! That night, I felt a lightness in my heart, and I went to sleep _20_, filled with joy about what I had done. I hope this kindness can continue all over the world with your help!1A.waitingBexpectingCvisiting Dguessing2A.emptied Bgathered Cpromised Dpassed3A.embarrassed Bhopeless Casleep Ddangerous4A.noon Bmorning Cafternoon Dnight5A.appear Bstay Cwork Drest6A.joined Bheld Cattended Dobserved7A.hoping Brealizing Cremembering Dinsisting8A.means Bchanges Cideas Dchoices9A.surprised Bterrified Cbeaten Dmoved10A.stressful Bkind Clucky Dthankful11A.stopped Bhelped Cthrew Ddropped12A.parked Brepaired Cb
收藏 下载该资源
网站客服QQ:2055934822
金锄头文库版权所有
经营许可证:蜀ICP备13022795号 | 川公网安备 51140202000112号